Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@07:27:25 GMT

رابطه حل جدول و عملکرد مغز

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۶۰۲۸

رابطه حل جدول و عملکرد مغز

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک مطالعه آنلاین مشخص شد افراد مسنی که جدول و سودوکو حل می‌کنند از لحاظ مغزی، عملکرد بهتری دارند و هرچقدر به طور منظم این بازی‌ها را انجام دهند، عملکرد مغزی شان هم بهتر خواهد بود.

محققان در این مطالعه آنلاین، از شرکت کنندگان خواستند در مورد میزان حل جدول و سودوکو گزارش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از آن‌ها مجموعه تست‌های شناختی برای ارزیابی تغییرات عملکرد مغزی به عمل آمد.

دکتر «آن کوربت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم هر چقدر افراد بیشتر جدول و سودوکو حل می‌کردند، عملکرد بهتری از لحاظ ارزیابی توجه، استدلال و حافظه داشتند.

براساس این نتایج، محققان محاسبه کردند افرادی که جدول متقاطع کلمات حل می‌کردند عملکرد مغزی شأن در تست‌های ارزیابی استدلال گرامری ۱۰ سال جوان‌تر بود؛ همچنین در تست‌های اندازه گیری حافظه کوتاه مدت، عملکرد مغزشان، ۸ سال جوان‌تر بود.

کوربت در ادامه می‌گوید: «ما نمی‌توانیم بگوییم حل جدول الزاماً موجب کاهش ریسک ابتلاء به زوال عقل در سنین بالاتر می‌شود، اما این تحقیق نشان می‌دهد که حل منظم جدول کلمات و ارقام به عملکرد بهتر مغز در طولانی مدت کمک می‌کند.

منبع: مهر 

انتهای پیام/

حل جدول موجب افزایش عملکرد مغز در سنین بالا می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۶۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سروصدای ترافیک برای سلامتی خطرناک است
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • معلمی که برای نسل جوان جاذبه داشت
  • ارزیابی عملکرد دفاعی چلسی در فصل جاری توسط جو کول / زیرنویس فارسی
  • کبد بیمار یزدی نجات بخش جان هم‌وطنی دیگر شد
  • ثبت ششمین اهدای عضو در استان یزد
  • عملکرد برتر بانک مسکن در میان بانک‌های کردستان